Hoe ziet verhuizen van jouw KPN pakket eruit? Bekijk de video en zie hoe verhuizen van jouw KPN pakket gaat.

In 3 stappen ben je verhuisd met KPN

KPN maakt het je makkelijk en regelt samen met jou je verhuizing van je KPN producten.

Neem contact op met onze Klantenservice via chat of bellen om jouw verhuizing door te geven. Het helpt ons als je minimaal 3 weken van tevoren je verhuizing doorgeeft. Je krijgt vervolgens van ons een bevestiging. Geen zorgen, al je producten en diensten van KPN blijven het gewoon doen op je ‘oude’ adres totdat je verhuisd bent.

Geef je verhuizing door via Chat

Wij zijn van 08.00 tot 22.00 uur gratis bereikbaar

Of via de telefoon

Wij zijn van 08.00 tot 22.00 uur gratis bereikbaar

Iedere verhuizing is anders en dus ook de verhuizing van onze KPN producten die jij van ons afneemt. In de bevestiging van je verhuizing kun je precies lezen wat jij met je KPN producten moet doen. Moet je producten retour sturen? Ga dan naar Apparatuur terugsturen.
Sluit zelf je televisie, internet en telefoon aan in je nieuwe huis of laat dit gratis doen door onze monteur.

Wij helpen je graag een handje met het verhuizen van je KPN producten en diensten.

Naar verhuizing doorgeven

Veel gestelde vragen

Met onze Klantenservice bespreek je wat je nodig hebt:

  • Wanneer wil je verhuizen?
  • Heb je hulp nodig van onze gratis monteur of sluit je het pakket liever zelf aan?
  • Is je apparatuur van KPN nog actueel of heb je nieuwe apparatuur nodig?
  • Wil je nog iets wijzigen aan je abonnement?

Na het telefoongesprek krijg je per e-mail een overzicht van de afspraak. Lees deze goed door en kijk of alles klopt. Daarna gaan we verder voor je aan de slag. We regelen de aansluiting op je nieuwe adres en de nieuwe apparatuur als dat nodig is. Zelf hoef jij alleen je KPN-apparatuur mee te verhuizen.

Neem dan direct contact met ons op via chat of bellen. Onze gratis Klantenservice kan je het beste helpen. We zorgen dat al je abonnementen op het nieuwe adres worden gezet en verhuizen ook de voordelen voor je mee.

Geef je verhuizing door via Chat

Wij zijn van 08.00 tot 23.00 uur gratis bereikbaar

Of via de telefoon

Wij zijn van 08.00 tot 23.00 uur gratis bereikbaar

Neem dan zo snel mogelijk gratis contact op met onze Klantenservice via chat of bellen. Wij zorgen ervoor dat je weer zo snel mogelijk gebruikt kunt maken van onze producten en diensten.

Geef je verhuizing door via Chat

Wij zijn van 08.00 tot 23.00 uur gratis bereikbaar

Of via de telefoon

Wij zijn van 08.00 tot 23.00 uur gratis bereikbaar

Als je niets verandert bij je verhuizing, wijzigt je contract ook niet. Het kan zijn dat je een verouderd abonnement hebt. Dan zullen we je een nieuw abonnement geven bij je verhuizing. Natuurlijk overleggen we dit eerst met je.
Als je nieuwe adres in hetzelfde netnummer gebied ligt, kunt je je telefoonnummer gewoon behouden. Verhuis je naar een adres met een ander netnummer, dan krijg je een nieuw telefoonnummer. Het nieuwe telefoonnummer wordt vermeld in de bevestigingsbrief. Klik hier om netnummers op te zoeken.

Ga je naar een nieuwbouw woning verhuizen? Controleer dan of de woning aangesloten wordt op het netwerk. Zo kun je gebruik blijven maken van je producten van KPN.

Verhuizen naar het buitenland, dat is een hele stap. Wij leggen je uit wat je bij KPN moet regelen als je gaat emigreren.

Je kunt ervoor kiezen om zelf je pakket aan te sluiten. Je vindt alles over aansluiten, installeren, handleidingen en instructies voor een ‘snelle installatie’ op deze pagina.

Je krijgt van ons een sms’je wanneer de verbinding op je nieuwe adres gereed is. Wil je liever dat een monteur het voor je aansluit? Geen probleem. De monteur komt gratis bij je langs. De monteur sluit het volgende voor je aan:

  • 1 tv-ontvanger
  • 1 device (bijvoorbeeld je laptop, pc of tablet)
  • 1 vaste telefoon (indien van toepassing)

Dat is het perfecte moment om over te stappen. Lees alles over de pakketten van KPN en stel zelf je pakket samen.